Popkoor Get Around

Dit is de site van Popkoor Get Around uit Scherpenzeel. Get Around is een enthousiast en gezellig popkoor o.l.v. Ton van Veltom. Kijk verder op onze site en je vindt alles wat je wilt weten over ons koor en natuurlijk het laatste nieuws.

Laatste nieuws


Start van het nieuwe seizoen 2023-2024


Het is nog vakantie maar we denken al aan het nieuwe seizoen waarin we weer vele uurtjes met elkaar zullen gaan zingen. Het nieuwe seizoen begint op 20 september met de 1e repetitie. Op 27 september is er geen repetitie maar openen we het nieuwe seizoen traditiegetrouw met een gezellige barbecue. Daarna zingen we door tot midden december. Voor de precieze dat kijk je even op de pagina Repetitieschema.

Oproep nieuwe leden


Ons koor heeft nog plaats voor enkele leden. 

Door o.a. verhuizing van een aantal van onze leden zoeken we nieuwe mensen, met name voor de stemgroep ‘bas’, die ons koor willen versterken. Maar ook andere stemgroepen zijn uiteraard welkom.

Deel uitmaken van een groep, zoals een koor, is een geweldige manier om andere mensen te ontmoeten. En zeker ontspannend, want zingen is goed voor je geestelijke en lichamelijke gesteldheid.

Onder leiding van onze dirigent Ton van Veltom zingen wij een gevarieerd repertoire, bestaande uit diverse muziekstijlen vanaf de jaren ‘60 tot heden. De nummers worden vaak 3 á 4 stemmig gezongen: bassen, tenoren, alten en sopranen. 

Er is géén basisniveau vereist: zelfs als je niets van zingen weet, nog nooit bladmuziek hebt gelezen, nog nooit zangles hebt gehad en geen idee hebt van muziektheorie, geen paniek! Je kunt altijd lid worden van ons gezellige koor

Denk je: dat zou wel eens iets voor mij kunnen zijn en heb je interesse om te komen luisteren of zelfs mee te zingen?

Neem dan contact op met: Hans Westrate, hans.w@casema.nl

Gelukkig 2023

We wensen iedereen voor 2023 alle goeds en heel veel mooie, muzikale momenten.

Het popkoor begint weer met repeteren op woensdag 11 januari. Voor alle repetitieavonden kijk op op onze pagina met het repetieschema.

Superleuk optreden tijdens de wandeling Platteland Anders

Wat was het een leuke avond. Zoveel publiek en iedere keer weer een ander groep. Wij hebben genoten.

17 december 2022

Platteland Anders opnieuw organiseert opnieuw een eenmalige wandeling op zaterdag 17 december. Ons koor probeert de kerstsfeer te verhogen en zingt ergens op deze wandeling de leukste en mooiste kerstliederen aller tijden.

14 september 2022

We zijn weer begonnen. We repeteren zoals we zijn gewend op woensdagavond van 20:00-21:45 uur in de Dorpsbeuk.